Отзиви

Отзиви за Езикова школа „Еволюшън“ и работата на учителя:

Отзиви

     Английският език е международно средство за комуникация. Незнанието му е лишаване от възможност за развитие, а владеенето му „отваря много врати“. Това бе моето мнение, както и на родителите ми при избора ми на гимназия.

     За жалост в България, основно в провинцията, е утвърден стереотип, който налага мнението, че е невъзможно да бъде овладян език самоинициативно и за подобни умения са необходими значителни суми. Наблюдава се спад на езиковата култура както от страна на учениците, така и на учителите. However, аз и моите съученици имахме огромния късмет да бъдем ученици на госпожа Бойчева, която се постара всячески да ни даде една прекрасна основа за надграждане, да ни научи на методи за самоподготовка, да подбере правилния речников и граматически запас за нас и правилните помагала. Тя освен това е пример за светско държание, норма и морал.

     Съвсем скоро ще се явявам на изпит за международен сертификат за владеене на английски език, за което, смело твърдя, е допринесла единствено госпожа Бойчева чрез подготовката, която ми е дала в гимназията. Всяка учебна година с нов  преподавател обикновено започва с натрапчивата нагласа, че е невъзможно да се подготвяме за сериозни сертификати в училище. Единствено госпожа Бойчева пое подобна инициатива, благодарение на която аз имах честта и невероятната привилегия да се докосна до „куриоза“ да науча чужд език на високо ниво в държавна гимназия. Това ми позволи да се подготвя и развивам и в други сфери, за което съм безкрайно благодарна!

     Като педагог и човек госпожа Бойчева е всеотдайна, изискваща, проявяваща емпатия и съчувствие. Тя притежава подхода на истински учител и не подчертава и натрапва многото си знания и умения, а успява да ги поднесе по разбираем и достъпен, увлекателен и приятен начин. Смятам, че всеки би черпил много от подобна личност.

Елена Чолакова


     За мен Катя Бойчева е страхотен учител и педагог. Тя умее да прави урока си интересен и лесен за разбиране, изслушва и комуникира с учениците си. Четирите часа английски език на ден в осми клас минаваха неусетно. Благодарен съм й за това, на което ме научи. Катя е много добър и всеотдаен човек, винаги готов да помогне.

Цветомир Стамов


     Прекрасен човек и учител, когото познавам от дълго време. Много добър педагог по английски език, но на първо място човек, от когото можеш да получиш съвет винаги, когато ти трябва. Начинът й на преподаване безспорно е подходящ за всеки учещ, а желанието й да научи учениците – зареждащо и нахъсващо!

Сара Атанасова
посещавала „Еволюшън“ в осми подготвителен клас

     Здравейте! Казвам се Таня Чапанова и бих искала да споделя мнението си за Езикова школа „Еволюшън“ и госпожа Бойчева. Синът ми, Станиел Чапанов, посещаваше в четвърти клас нейната школа и бяхме изключително доволни от обучението по английски език. Искам да изкажа благодарност на госпожа Бойчева за вниманието и старанието, което положи, и горещо Ви я препоръчвам!

за Катя Бойчева